Márkák

6 márka
 • Blanco

  A BLANCO név egyenlő az extra minőségű komplett mosogatóközpontokkal. A BLANCO választékában ötletgazdag mosogatók, hozzáillő csaptelepek és intelligens hulladékosztályozó és tárolórendszerek egyaránt megtalálhatók.

  0 termék

 • Catler

  A Catler konyhai gépeket kiváló minőség, minden apró részletre kiterjedő tökéletes kidolgozás, funkcionalitás, stílusos dizájn és modern technológia jellemzi. A választékban kapható kávéautomata, tejhabosító, kávédaráló, kontaktgrill, gyümölcsfacsaró, mixer, őrlőgép, daráló, kenyérpirító, vízforraló, fritőz, konyhai mérleg.

  0 termék

 • Hurom

  Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

 • Kenwood

  A KENWOOD termékek kivitele és teljesítménye garantálja, hogy a készülékek hosszú ideig és megbízhatóan szolgálják a felhasználójukat.

 • Miele

  0 termék

Mutat 1 - 6 / 6