Adatvédelmi nyilatkozat

 

Tájékoztatjuk, hogy minden adatot, amelyet Ön a regisztrációjakor a rendelkezésünkre bocsát vagy amely a Amfi webáruház használatakor tudomásunkra jut, rögzítünk, tárolunk, feldolgozunk és használunk. A bekért adatok a Amfi webáruház használatához, a kapcsolattartáshoz, a megrendelés teljesítéséhez, lebonyolításhoz elengedhetetlenül szükségesek. A Amfi webáruház az Ön adatait harmadik személynek nem adja ki, kivéve, ha az a megrendelés lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges (például a futárszolgálatnak az Ön nevét, címét és telefonszámát, hogy el tudják juttatni Önhöz a csomagot).

 

A Amfi webáruházban történő vásárláshoz Önnek meg kell adnia a nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét és - a választott fizetési módtól függően - további adatokat a hitelkártyájáról és banki kapcsolatáról. Ezekre az adatokra megrendelése zökkenőmentes lebonyolítása érdekében van szükségünk.

 

Önnek terítési díj mentesen joga van a nálunk tárolt személyes adatairól való tájékoztatáshoz. A helytelenül szereplő adatokat, amennyiben azokat adategyeztetéskor észleljük, vagy Ön azok helytelenségét felénk jelzi, azonnal javítjuk.

Bármikor tájékozódhat a jelszó által védett "Fiókom" menüpontban (a menüpont csak bejelentkezés után látható) a nálunk tárolt adatairól és hibásan szereplő adatait Ön is kijavíthatja. A kizárólag az Ön hozzájárulásával rögzíthető, tárolható és feldolgozható adatokat hozzájárulása visszavonása esetén azonnal töröljük.

 

Megrendelési adatainak átviteléhez a tanúsított SSL-titkosítás lehetőségét kínáljuk Önnek. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor közvetített adatai védetté válnak, harmadik fél akaratlanul sem juthat hozzájuk. Felhívjuk figyelmét, hogy titkosítás nélkül az interneten keresztül közvetített adatok bizonyos körülmények között arra nem jogosult harmadik fél tudomására juthatnak.

 

Bizonyos adatok átvitele (pl. hitelkártya adatai online vásárlás esetén) internet használata esetén titkosítva történik. Az Ön böngészője ehhez az SSL titkosítási eljárást kínálja fel, ami rejtjelezett hálózati kapcsolatot tesz lehetővé a szerver és a böngésző között.

Az SSL jelentése Secure Socket Layer (magyarul "biztonságos alapréteg"), melyet a Netscape cég és RSA Data Security fejlesztett ki. Az SSL protokoll garantálja, hogy az adatok átvitel közben nem olvashatók, nem manipulálhatók, és biztosítja egy weboldalra jellemző identitást. A Netscape Navigator mellett a Microsoft Internet Explorer és más böngészők is támogatják az SSL-t.

Az SSL protokollt azzal jelezzük, hogy az ismert http mögé egy s (=secure, magyarul biztonságos) betű kerül a kapcsolati URL-ben. Minden https-oldal lehívásakor böngészője megvizsgálja, hogy a weboldal szolgáltatójának van-e érvényes SSL tanúsítványa. Amennyiben nincs, akkor a böngészője az alábbi üzenettel figyelmezteti Önt: "A kért weboldal megtekintése nem biztonságos. Mégis folytatja?"

A böngészője ilyen figyelmeztetése esetén mindenképpen gondolkodjon el azon, hogy a szolgáltató oldalait tovább nézegeti-e, mivel annak tanúsítványa vagy ismeretlen vagy már lejárt.